2018-02-15 RAH Fiber Bredbånd

 

Få fremtidssikret grundejerforeningen med tidssvarende internet og TV signal

 

Vi åbner nu op for, at de næste områder omkring Husby kan melde sig til fibernettet, og det er nu muligheden byder sig for Grundejerforeningen Helmklit. For at det kan hænge sammen for os at etablere nettet, skal vi opnå 40% tilslutning i området. Opnår vi målet, vil nettet blive etableret i 2. halvår 2018 – og til en favorabel pris. Sidste frist for bestilling er 1. juni 2018

 

Waoo Fritid - Produkt udbud og tilbud til sommerhusejere

 

Vi tilbyder 100/100 Mbit/s Fiberbredbånd internet med hastighedsgaranti og gratis indbygget trådløs router. Kampagneprisen lyder på 149,- kr. pr. md. i de første 6 måneders bindingsperiode. Efter bindingsperioden er normalprisen 249,- kr. pr. md. Er man udenfor sin bindingsperiode, er der 30 dages opsigelse. Der er mulighed for både hurtigere hastighed til højere pris samt lavere hastighed til en lavere pris. Ring til RAH-Fiber for nærmere info – Tlf. 70 20 50 12

 

Den enkelte sommerhusejer skal betale et engangsbeløb for tilslutningen af fibernettet på 750,- kr. Til dette kan nævnes, at staten giver fradrag for tilslutning til højhastigheds bredbånd i hele 2018. Nærmere info om dette kan findes på skat.dk.

 

Den samlede omkostning/investering for den enkelte sommerhusejer for etablering/reetablering, tilslutning og 6 måneders internet vil i alt være 750,- + 6 X 149,- = 1644,- kr. i alt. (omkostning for tilslutning vil blive lavere hvis man indberetter tilslutningen til skat)

 

For sommerhusejere der kun periodevis anvender deres huse privat eller til udlejning, er det muligt at lade sit abonnement gå i dvale for 49,- kr. pr. md. Fordelen ved denne løsning er, at vi opretholder kundeforholdet som både gør det muligt at åbne for sit abonnement i det øjeblik grundejerne ringer og genåbner. Det koster dertil ikke noget at genaktivere sin forbindelse fra dvalende abonnement.

 

TV signal uden antenne, parabol og vedligeholdelse

 

Ud over hurtigt og stabilt internet kan fiberinstallationen der forankres inde i sommerhuset også håndtere TV signaler via fibernettet. Dette giver et hav af muligheder for forskellige TV pakker, hvor der her kan nævnes 4 forskellige TV pakker til en særlig sommerhus pris (se pakkerne i vedhæftede materiale). Derudover kræver TV signalet via fibernettet ikke den udvendige antenne og parabol samt den medfølgende løbende vedligeholdelse som kan forventes af de udvendige TV installationer.

 

 

Tilmelding og nærmere info

 

Vi rådgiver gerne alle grundejere om produkter, priser og selve etableringsforløbet via tlf: 70 20 50 12 eller mail: fiber@rah-fiber.dk. Ønsker du at modtage Brochure med vores internet samt eksklusive TV produkt sender vi gerne vedhæftede materiale hjem til dig. Oplys blot hjemmeadresse på nævnte tlf. nr eller email.

 

www.rah-fiber.dk – bestil hurtigt og nemt

 

På vores hjemmeside er det her muligt at få mere at vide om indgravning og installation af fiberbredbånd i dit sommerhus. Det er også muligt at se produkter, priser samt bestille fibernet.